PSORIASIS LIGA VLAANDEREN VZW
LOCHRISTI • De missie van de Psoriasis Liga Vlaanderen vzw is de ‘levenskwaliteit’ van de psoriasispatiënten verbeteren!

Op de eerste plaats willen we onze leden helpen door correcte informatie te geven. Kennis is macht en een goed geïnformeerde patiënt, kan betere resultaten halen bij zijn/haar behandeling.

* Uitgeven van een driemaandelijks ledenblad PSORIANT met medische informatie en getuigenissen van lotgenoten.

* Via onze site: www.psoriasis-vl.be
Toevallige bezoekers van onze site vinden in één oogopslag klare en duidelijke info over de ziekte. Onze leden hebben ook toegang naar een echte bibliotheek met honderden artikels rond psoriasis.

* Per jaar hebben zo’n 15 à 20 infoavonden overal te lande plaats. De onderwerpen zijn: de ziekte en behandelingen, de levenskwaliteit van de pso-patiënt, psoriasisartritis, huidverzorging enz.

* Telkens er iets nieuws op de markt verschijnt of er is belangrijk nieuws te melden, krijgen leden en geïnteresseerden een NIEUWSFLASH. Zo’n 2000 personen bereiken we op die manier.

* We hebben verschillende themabrochures: Kinderen met psoriasis, ouders van een kind met pso, Psoriasis en zon, 110 vragen rond psoriasis ...

* De vereniging organiseert twee recreatiereizen per jaar, zodat mensen met psoriasis kunnen meegenieten van zon en water.

Tenslotte maakt de Psoriasis Liga op internationaal vlak deel uit van EUROPSO (ruim 20 Europese landen) en van IFPA (wereldwijd met meer dan 35 landen).

Psoriasis Liga Vlaanderen vzw
Opgericht op 30 oktober 1982
Maatschappelijk zetel: Beervelde-Dorp 39, 9080 Lochristi

Paul De Corte
info@psoriasis-vl.be
mail ons
0032.(0)9 355 08 13
Beervelde-Dorp 39
9080 Lochristi
breng me hierheen