BEAUTYFULSKIN
OOSTENDE • Beautyfulskin is een praktijk voor huidtherapie en hoogwaardige huidbehandelingen. Wij bieden behandelingen aan voor diverse huidproblemen en huidbeschadigingen met als doel het opheffen, verminderen of voorkomen van een stoornis of beperking.

Huidtherapeutische behandelingen kunnen ook op verwijzing van een huisarts, dermatoloog of plastisch chirurg worden uitgevoerd. Huidtherapie biedt in veel situaties een zinvolle aanvulling op een medische behandeling door de huisarts, dermatoloog of plastisch chirurg.

Huidtherapeuten hebben de kennis en ervaring voor de juiste invulling van behandelingen van patiënten met huidproblemen.

Beautyfulskin is gespecialiseerd in huidverjonging, huidverbetering en permanente ontharing dmv VPL Energist. Bij Beautyfulskin kunt u terecht voor het behandelen van diverse huidproblemen alsook voor huidverjongende behandelingen.

Als aanvulling op deze therapieën en om behaalde resultaten te behouden kunt u bij ons ook terecht voor productadvies en zonpreventie alsook voor voedingsadvies en advies over voedingsuppletie.

Uw huid is onze zorg ! Op onze website kan je meer informatie vinden over Permanente ontharing, de huidverjongende behandelingen en de behandelingen bij huidproblemen.
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
Wij streven naar een optimale verzorging van de klant. Rust en ontspanning staan hierbij centraal. Daarom werken wij uitsluitend op afspraak. Maak daarom tijdig je afspraak .

Voor inlichtingen en reservaties kan U mij bereiken :
via gsm: 0475/300 526 Karoline Van de Mergel
via mail: info@beautyfulskin.be

Tijdens de behandelingen wordt de telefoon niet beantwoord om de rust niet te verstoren. Spreek Uw boodschap in op het antwoordapparaat en ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug. Laat hierbij ook duidelijk je naam en telefoonnummer na.
IJzerwegstraat 8 bus 2
8400 Oostende
breng me hierheen